O nama
Jasmil putovanje započeto je 1992. godine u Arilju, rešeni da se upustimo u kreiranje sopstvene linije donjeg veša, spavaćeg programa, bade mantila od isključivo prirodnih materijala i najfinijeg pamuka. Punih 20 godina kasnije, naš san i dalje traje. Postali smo velika porodica sa 400 zaposlenih i lider u proizvodnji pamučnog programa za muškarce, žene i decu. Stvaramo sa istom strašću donji veš i spavaći program spajajući udoban izgled koji nam diktira savremeni, brz život sa artiklima u kojima ćete se osećati lepo i zanosno.

Filozofija Jasmil kompanije se oslanja na bogatu istoriju i kvalitetne materijale koje kao pamučne niti povezujemo sa proverenim stvarima iz prošlosti koje svi volimo i modernim detaljima u dizajnerskim rešenjima. Znamo da se u spavaćicama i pamučnim pidžamama prijatno osećate, zato smo se potrudili da im damo dodatnu dozu šarma našim prepoznatljivim dizajnom i bojama. Jasmil artikli mogu delovati da su stvoreni sa lakoćom ali naša posvećenost pri kreiranju i vernost prirodnim materijama nam je najvažnija. Svaki komad donjeg veša ili spavećeg programa koji nastane u našoj fabrici u Arilju stvaran je s ljubavlju i ciljem da se nežno stopi i obavije oko tela stvarajući mu najnežniju zaštitu i komfor.

Želimo da se u Jasmil artiklima osećate puni samopouzdanja. Želimo da Vas svaka lepa stvar inspiriše i nasmeje jer se osećate prijatno u svojoj koži i možete da se prepustite uživanju. Bilo da se vraćate sa godišnjeg odmora, vikenda u prirodi ili sa posla, neopisivo je lep osećaj kada po dolasku kući zaustavite vreme u vašoj omiljenoj fotelji, ogrnete se toplim popodnevim ćebencetom ili utonete u zagrljaj dragih i voljenih ljudi. Šta tek reći za igru i maženje sa kućnim ljubimcem! Samo zatvorite oči u tom momentu, stvorite svoje mirno mesto i shvatićete da zadovoljstvo dolazi iznutra, kada ste u skladu sa svojim telom. Želimo da stavaramo donji veš i spavaći program za Vas, u kojem ćete se Vi osećati zadovoljno. Jer ste nam Vi najvažniji.

 
NAŠA MISIJA

Naša misija je omogućiti kupcima prijatno iskustvo i bogatu ponudu po pristupačnim cenama i kvalitetnoj izradi. O svakom komadu smo razmišljali i pažljivo birali. U našoj širokoj ponudi, kupac lako može da pronađe i odabere artikal koji najbolje odgovara ličnim potrebama ali i modnim trendovim jer nam je želja da pomirimo modernu formu sa funkcionalnošću, modne trendove sa klasikom, klasičnu eleganciju sa mladalačkom hrabrošću.Kolekcije
Muška kolekcija
Ženska kolekcija
Dečija kolekcija
 
NOVOSTI
 
Školsko zvonce
03.09.2019.
[...Detaljnije...]
Nova Jasmil prodavnica na Zlatiboru
27.12.2018.
[...Detaljnije...]
 
 
Početna O nama Kolekcije Online Shop Partneri Maloprodajni objekti Kontakt
 
Copyright © Jasmil d.o.o., Grdovići bb 31230 Arilje Srbija, Tel: +381 31 3892 119, Email: office@jasmil.com. Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje www.bummedia.net